SAS igen

SAS! Jag, vad skall jag säga? Ett, för mig, nytt analysprogram. Hur svårt kan det vara? Jo, det kan jag tala om - väldigt, förskräckligt, avskyvärt svårt! När man har frågat och frågat och frågat är man lite rädd för att de skall tröttna på en och bara önska att man åkte hem till Sverige igen, men trots det är alla vänliga o svarar, var och en på sitt sätt så blir men ytterligare lite konfunderad. Ja, jag skall väl itne ta i för mycket, idag har jag faktiskt lyckats få ihop en hygglig datafil, även om jag iten är helt framme ännu och börjat analysera lite smått. Det går trots allt framåt. Per har också stöttat mig med bra tips på hanterlig litteratur. Här finns det hyllmeter och det är ju inte så lätt att veta var man skall börja då.

För att illusterera mina känslor inför denna utmaning i livet väljer jag en bild från en amerikansk grannes trädgård. Alla här förbereder sig nämligen för Hallowen (som inträffar om 2 veckor!) och man kan hitta diverse spindlar, häxor och andra hemskiteter överallt!

 Vampyr

Skriv ut Email

© SKARABORGSINSTITUTET • Stationsgatan 12, 541 30 Skövde • Tel: 0500-47 83 80 Fax: 0500-47 83 92 •  E-post»   •  webbyrå: Optimal media»