Söndag kväll

Söndag kväll igen! Helt otroligt vad veckan går for. Här liksom hemma känns det ibland som om det bara är mandagar och fredagar hela tidne. Nu har jag varit här i fem veckor och det har verkligen  varit fentastiska veckor. jag har börjar lära mig datasystemet SAS, itne sa att jag kan det precis men klarar i alla fall att göra lite på egen hand. Redovisade lite resultat för första gången i förra veckan. Jätteroligt! Äntligen har vi också fått koll på alla data och lyckats sammmanfoga de olika filer jag behöver. Möten föranleder intressanta diskussioner som i sig leder till nya analyser. "Vad visar detta egentligen?" Du måste verifiera dina resultat med att göra den eller den analysen" Stämme detta med tidigare data?" Många frågor som tillsammans förhoppningsvis leder framåt. Förstås lite rädd att göra fel men man kan bara göra så gott man kan! 

I helgen har vi haft filmkväll hemma hos Kathy o Bill tillsammans med några av deras vänner. jag hade lovat att göra svenska köttbullar - till 10 personer! Tillsammans med lingonsylt tillverkad av cranburrys och kantarellsås blev det riktigt bra. Vi såg sedan en fantastik film "Twelve angry men". jag hade hört talas om den men inte sett den. verkligen en bra film. Jag älskade Henry Fonda som både har gjort filen och spear huvudrollen i den. 

Cykel

Jag har också köpt en cykel så nu tar jag mig  miltals (ja faktiskt) över hela  Phoenix. Det funkar, i alla fall ganska bra

 

Skriv ut Email

© SKARABORGSINSTITUTET • Stationsgatan 12, 541 30 Skövde • Tel: 0500-47 83 80 Fax: 0500-47 83 92 •  E-post»   •  webbyrå: Optimal media»