Skaraborgsinstitutets Forskningsfestival för 2020, i digitalt format

Idag (2/2) blev äntligen Skaraborgsinstitutets årliga Forskningsfestival för år 2020 av. Forskningsfestivalen är ett tillfälle för de forskare som beviljats bidrag från Skaraborgsinstitutet att presentera sin forskning och samtidigt avrapportera sina projekt. I år hölls festivalen i digitalt format för att möta de förutsättningar som pandemin gett oss, och våra förväntningar överträffades. Nära 50-talet deltagare var med under dagen, en del för att presentera sin forskning, en del för att ta del av dessa presentationer. Några var med hela dagen medan andra kom och gick. 

Forskningsfestival Zoom

Det var ett blandat program (finns här) med såväl muntliga presentationer som postrar, en kombination av dessa och vid två tillfällen under dagen dessutom i parallella sessioner. Många av forskningsprojekten är kliniknära, några använder registerdata och andra är interventioner inom vården. Alla presentationer hade dock en sak gemensamt, de var intressanta och engagerade deltagarna som ställde många frågor om både resultat och metod.

Tack alla ni deltagare, både ni som presenterade och ni som lyssnade och ställde frågor! Ni bidrog alla till att det blev det som är tanken, en festival för forskning.

Skaraborgsinstitutet/ Åsa

 

Skriv ut E-post

© SKARABORGSINSTITUTET | Besöksadress: Regionens Hus, Stationsgatan 3, 541 30 Skövde | Postadress: Regionens Hus, 541 80 Skövde 
Tel: 0730968918  |  E-post»   |  Webbyrå: Optimal media»