Seminarium: Vad är skillnaden mellan kost och gastronomi?

Bild Carl Jan Granqvist

Carl Jan Granqvist kommer i ett seminarium reda ut frågan vad som är skillnaden mellan kost och gastronomi. Han ställer också frågan, vad är orsaken till att såväl barn, vuxna som äldre vill inta föda? För att förstå detta kommer han informera om att en samverkan mellan humanistisk och naturvetenskaplig forskning är en viktig utgångspunkt för god hälsa och ett njutningsfullt liv.

Tid: 24 september 2024 kl 13:30-15:30

Plats: Karstorp, kristallvägen 1, 549 49 Skövde

Anmälan görs till  senast den 3 september.

 

Skriv ut E-post

© SKARABORGSINSTITUTET | Besöksadress: Regionens Hus, Stationsgatan 3, 541 30 Skövde | Postadress: Regionens Hus, 541 80 Skövde 
Tel: 0730968918  |  E-post»   |  Webbyrå: Optimal media»